FREQUENTLY ASKED QUESTION (FAQ)

Bajunya unisex kan?
Iya, cowok / cewek bisa pakai.

Ada ukuran yang lebih besar dari XL nggak?
Ada, tapi model tertentu saja, mulai dari XXL sampai XXXL.

Bahan kaosnya apa? 
Bahannya cotton combed 30s nyaman di badan. Serius.

Ongkos kirimnya bisa untuk berapa baju / sepatu? 
Ongkos kirim pake JNE ini cuma bisa untuk 4 kaos. Jadi kalo mau pesen lebih dari 4 kaos, double juga ongkos kirimnya. Untuk sepatu, cuma muat 1 pasang aja perkilo. Untuk produk lain, silakan tanya ke admin kami via LINE: @iwearbanana / Whatsapp: 081808550851.

Kirimnya pakai apa? Berapa? 
Kiriman ke dalam negeri menggunakan JNE reguler. Cek ongkos kirim bisa ke http://jne.co.id/. Kiriman ke luar Indonesia menggunakan Pos Indonesia.

Rekening tujuan transfernya pakai Bank apa? 
Kami punya rekening BCA dan Mandiri.

Mau order nih, tapi yang bayarin orang lain, bisa? 
Bisa dong. Nanti waktu kamu konfirmasi pembayaran, sertakan nama orang yang mentransfernya (nama pemilik rekening).

Udah transfer pembayaran nih, tapi kelebihan uangnya. Bisa kembalian nggak? 
Sebaiknya jangan kelebihan transfer, apalagi kurang! Kalo kamu mau uangnya dikembalikan, silakan konfirmasi lewat email jumlah yang harus dikembalikan dan nomor rekening Mandiri kamu. Untuk transfer ke rekening bank lain, akan dikenakan charge 6.500 atau sesuai biaya administrasi bank.

Kalo mau kirim foto kemana? 
Bisa langsung upload sendiri di Instagram dan tag @iwearbanana :)

Apakah BANANA menerima reseller? 
Silakan hubungi Riri via Whatsapp: 087782548354 / email: riri@iwearbanana.com.

Gimana caranya produk aku bisa dijual di BANANA? 
Silakan hubungi Riri via Whatsapp: 087782548354 / email: riri@iwearbanana.com.

Kalo mau ajak kerjasama, hubungi siapa? 
Silakan email proposal kamu ke bintang@iwearbanana.com.



 

Are the t-shirts available for male or female only?
T-shirts are all unisex. Fit for male and female bodies.

Do you have big size t-shirt, bigger than XL? 
Don’t worry, we have until XXXL for certain models.

What is the fabric? 
It’s cotton combed 30s, you’ll love it. It’s comfortable. Guaranteed.

How many items can we purchase to fit 1x shipping cost? 
For t-shirt it’s 4 maximum. If you buy 5 t-shirts or 2 pairs of shoes, you have to pay 2x shipping cost.

How do you ship the product? 
We use JNE shipping company to ship to all cities in Indonesia. We also ship worldwide. We use Pos Indonesia for all shipping overseas.

What bank account should we use for payment? 
We have 2 options, BCA or Mandiri.

Can other people pay for my order? Because I don’t have private bank account. 
Sure you can. Just mention his/her name (the owner of the bank account) when you do the payment confirmation.

Oops! I transferred the money more than you need. Can I get it back the excess? 
Be careful, it’s better if you double check your invoice when you want to transfer the money. But if it’s already happened, we won’t take the money, we will give it back to you. Just send us email with subject : “Transfer problem”, and write your bank account information as well, so we can transfer the money back to you. Please notice that there is bank administration fee for some bank(s) to transfer to another bank beside Mandiri (around Rp 6.500).

I want to send my picture wearing BANANA, where can I send them? 
Yes, please! Just upload it on Instagram and tag us @iwearbanana.

Do you accept reseller? 
Kindly contact Riri via Whatsapp: 087782548354 / email: riri@iwearbanana.com.

What if I want my product to be sold in BANANA? 
Also, kindly contact Riri via Whatsapp: 087782548354 / email: riri@iwearbanana.com.

What if I want to send proposal for a collaboration or sponsorship program? 
Send your proposal to email: bintang@iwearbanana.com.